POLO. CSM Digi va debuta oficial în noul sezon, în grupele preliminare ale Ligii Campionilor

Data publicării:
sport polo 020915

Campionii României vor evolua în cadrul primului turneu preliminar în compania echipelor Verona, Budva şi La Valetta.

Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea: "Turneul din Malta va fi foarte dificil din punctul meu de vedere, pentru că vom juca cel mai important meci chiar în debutul turneului, cu Verona. Este echipa care s-a clasat pe locul trei în Italia, deci este o echipă foarte bună."

Oradea şi-a propus pentru acest prim hop câştigarea turneului din Malta, iar fundaşul venit să-l înlocuiască în apă pe Kadar Kalman, sârbul Duşan Markovic s-a declarat optimist: „M-a ajutat foarte mult în aceste două luni şi cred că putem juca din ce în mai bine în acest sezon pe o perioadă cât mai lungă."

De calificare pare să fie sigur şi preşedintele clubului, Florin Birta: „Am solicitat deja Ligii Europene de Nataţie ca să ne aprobe organizarea turneului doi de calificare pentru Liga Campionilor, în Oradea. Sperăm să nu avem probleme în calificarea, în a fi în primele trei echipe din acest turneu."

CSM Digi va debuta în turneu, vineri, în compania italienilor de la SM Verona, după care sâmbătă, va evolua în compania muntenegrenilor de la VK Budva. Ultimul joc al orădenilor este programat duminică, adversară fiind formaţia gazdă La Valetta.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri