POLO. Derby nedecis. CSM Digi - Steaua 10-11 şi 11-8

Data publicării:
sport polo 241114

Prima victorie i-a revenit Stelei, cu 11-10, după un meci spectaculos, în timp ce orădenii şi-au luat revanşa 24 de ore mai târziu, cu 11-8. Elevii lui Dorin Costrăş au fost lipsiţi de aportul golgheterului la zi al campionatului, Tibi Negrean, accidentat.

"Chiar nu se aştepta poate nimeni să prestăm un joc atât de bun astăzi şi este bine că am reuşit să câştigăm şi să ne păstrăm în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Steaua", a declarat Tiberiu Negrean, după al doilea meci al confruntării cu Steaua.

Echilibrul din derbiul de la Oradea anunţă cel mai disputat sezon, după opt ani de supremaţie orădeană în poloul românesc.

"Au fost două meciuri foarte bune, meciuri de luptă, de anduranţă. Vreau să-i felicit pe băieţi, pe toţi jucătorii ambelor echipe că au jucat un polo frumos şi cred că acesta este un lucru benefic şi pentru echipa naţională", consideră Ionuţ Angelescu, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

După 14 jocuri disputate, CSM Digi şi Steaua se află la egalitate perfectă de puncte de puncte, 38. A doua echipă de polo a oraşului, Crişul, a pierdut ambele partide susţinute pe teren propriu în compania celor de la AMEFA Arad.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri