Partidul M10 s-a lansat în Bihor. Filiala județeană numără până acum 60 de membri

Data publicării:
M10 260815

Potrivit coordonatorului regional, ușile sunt deschise pentru orice persoană care vrea să activeze în politică, indiferent dacă a mai făcut sau nu parte dintr-un alt partid liberal.

Toți cei care vor să facă parte din echipa Monicăi Macovei trebuie să fie aprobați de Comisia de Integritate și Arbitraj a partidului. Acest for nu permite ca persoanele implicate în scandaluri, care au fost cercetate penal sau care au imaginea „pătată" să candideze la funcții de conducere interne sau în numele M10.

Mihai Țenț, coordonatorul M10 Bihor: „Așteptăm toți oamenii cinstiți care vor să se implice și vor să pună umărul să vină, să iasă din zona lor de confort, pentru că pasivitatea este până la urmă o formă de complicitate."

Răzvan Paută, vicepreședintele M10 Bihor: „Partidul acesta nu este neapărat despre o anumită doctrină, despre un anumit fel de a face politică, ci este despre a reprezenta oamenii. Dacă oamenii vin din rândurile lor și își propun reprezentați, cu siguranță ideilor lor vor fi reflectate în politica partidului."

Laurențiu Ștefănescu, coordonatorul regional M10: „E o platformă deschisă în care poți să vii să zic așa, fără să fii recrutat de baroni sau obstrucționat în a face ceva. Trebuie doar să respecți regulile și să crezi."

Conducerea celui mai nou partid din Bihor este formată din voluntarii care s-au implicat în campania Monicăi Macovei de la alegerile prezidențiale.

Reporter: Laura Breb
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri