Regal de nataţie la Oradea. Ediția a V-a a Cupei Digi la înot a reunit la start peste 300 de sportivi

Data publicării:
sport cupa digi inot 150914

Adresat în special copiilor, concursul s-a bucurat şi în acest an de calitate. Dovadă a stat în lupta strânsă care s-a dat în aproape toate finalele, 64 la număr, dar şi în timpi obţinuţi.

„Ediţia a V-a, după părerea mea, este o ediţie foarte reuşită, chiar dacă participarea nu a fost aşa numeroasă ca anul trecut. Sportivii s-a prezentat în condiţii normale de concurs", spune Remus Oros, organizatorul Cupei Digi.

Centrele puternice de înot din ţară şi-au făcut simţită prezenţa şi la ediţia din acest a Cupei Digi. Clujul a strălucit în special prin suroriile Alexia şi Ana Dascăl, în vreme de Robert Duican a fost port drapelul celor de la Bucharest Sport Club, iar Etienne Dragotă al Timişoarei.

Performerul competiţiei a fost Ştefan Duca, de opt ani. A fost singurul sportiv care a reuşit să se impună în toate cele patru probe: liber, bras, spate şi fluture.

Cupa Digi la înot s-a încheiat cu tradiţionala ştafetă a oraşelor. Bucureştiul s-a dovedit a fi cea mai rapidă echipă în proba rezervată băieţilor. Capitala a fost urmată în clasament de Baia Mare şi Arad. În proba fetelor, Cupa Oraşelor a luat drumul Clujului, în vreme ce Oradea şi Baia Mare s-au clasat pe locul doi, respectiv trei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri