S-a deschis sezonul motocicletelor. Sute de motociclişti au defilat prin Oradea

Data publicării:
multi motociclisti in trafic

Printre cei care au participat la defilarea motocicliştilor s-a aflat şi Ywy Ivan. De două decenii se declară pasionat de motoare, iar la marșul de anul acesta şi-a etalat achiziția de 10 mii de euro.

"Partea frontală a motorului este complet schimbată: este o furcă sport hayabusa, aripă spate și foarte multe îmbunătățiri, începând de la sissy bar, crash bar, modificări la motor pentru a împlini cât mai spectaculos această pasiune specială."

Marşul motocicliştilor a fost organizat de un club orădean ca o modalitate de a le cere şoferilor să nu-i ignore şi să le acorde respect în trafic.

"Sub egida "Împarte drumul, respectă viața" facem mai multe acțiuni în acest sens. De această dată deschidem doar sezonul motociclist oficial ca să știe toți partenerii de trafic că existăm", a precizat Dan Peter, organizator al marşului motocicliştilor.

"Noi încercăm efectiv să îi unim. Aici ne cunoaștem mai bine, dar, adunându-ne aici an de an, formăm o legătură. Dacă cineva are probleme pe șosea, un motociclist mă refer, un alt motociclist cum îl vede va opri să îl ajute", susţine Alexandru Nagy.

Ionuț Huciu, membru al clubului White Wolves MC România, a completat: "Am început să ținem foarte multe legături cu diverse cluburi din țară, în special din vestul țării: Baia Mare, Satu Mare, Zalău, dar nu numai. Avem prieteni, colaboratori din străinătate."

În perioada 9-10 mai clubul orădean va organiza un tur care va porni din Oradea, va străbate județul Sălaj și va ajunge în Ungaria. Pe 23 şi 24 mai va fi organizată o întâlnire a motocicliștilor în Băile 1 Mai.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri