SNOOKER. Cupa Black and White a fost câştigată de un băimărean

Data publicării:
sport snooker 010914

După aproape patru ore de joc, băimăreanul s-a impus în faţa mult mai tânărului său adversar.

"Concursul, ca și organizare, consider că este unul dintre cele mai bine organizate din țară, de aceea sunt la a doua participare. Am venit după o pauză de doi ani în snooker. Colegii mei au tras de mine: "hai ză vezi ce e la Oradea, să vezi ce au făcut acolo." Am venit, am câștigat ediția trecut-o și acum am recâștigat-o", povesteşte Bogdan Marchiş, câștigătorul Cupei Black and White.

"Îmi pare rău că nu am reușit să câștig. Au fost momente în care am căzut psihic, dar am reușit, mai ales în semifinale după frame-ul 4 am reușit să mă montez să câștig. Bogdan a jucat mai bine și îl felicit pentru victorie", spune Mihai Vladu, finalist în cadrul cupei Black and White.

"A fost o finală strânsă între doi jucători de mare valoare - locul doi național și Bogdan Marchiș - scorul a fost de 4 la 2 pentru Marchiș. Au fost și break-uri frumoase", susţine Gheorghe Mureșan, președintele clubului sportiv Black and White.

Aceasta a fost treia ediţia a cupei black and white la snooker din Oradea. Valoarea totală a premiilor a fost de 3600 de lei.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri