Senatorul PNL Cristian Bodea, atac la vicepremier: „Dragnea, cămătarul de primari"

Data publicării:
Bodea Dragnea 290814

Criticile senatorului Cristian Bodea la adresa ordonanţei de urgenţă care permite primarilor să schimbe partidul vor fi cuprinse în moţiunea simplă pe care o va pune în discuţia grupurilor parlamentare PNL şi PDL.

„O vom depune la Senat, având ca titlu "Liviu Dragnea, cămătarul de primari", în care vreau să cerem demisia acestui măcelar al democraţiei", a anunţat Bodea.

Bodea este convins că moţiunea va fi votată chiar şi de parlamentari din partea Puterii.

"Se ştie că în PSD mulţi vor să scape de Dragnea.  Care sunt aceştia? Teodorovici, Şova, Bănicioiu, toată gaşca lui Ponta, toţi tinerii care îi stau în trenă."

Celor care au criticat maniera dură s-a adresat Guvernului Ponta, senatorul liberal le-a transmis un mesaj în aceeaşi notă.

„Ceea ce face guvernul Ponta e o mocirlă şi nu poţi să vorbeşti cu porcii altfel. Vă aşteptaţi să merg să vorbesc cu nişte nesimţiţi la papion?"

La rândul său, senatorul PNL Valeriu Boeriu este convins că ordonanţa are un caracter electoral. „Ei vor, de fapt, să cumpere primari, ca să îi folosească la alegerile prezidenţiale ca să aducă alegătorii cu Daciile roşii la vot pentru Victor Ponta. Cine trădează în 2014 e foarte probabil să trădeze şi în 2016, aşa că s-ar putea ca unii dintre cei care trec acum la PSD să fie primari de unică folosinţă."

Cei doi senatori le-au amintit primarilor tentaţi să treacă la PSD că Bihorul are de primit 300 de milioane de lei pentru lucrări deschise în 2007. Aşa că, în loc să spere la fonduri guvernamentale, mai bine se orientează spre bani europeni, îndeamnă Cristian Bodea.

Reporteri: Mariana Gurgu, Laura Breb
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri