Sportul bihorean şi-a premiat performerii

Data publicării:
Larisa Florian

La fel ca în ediţiile precedente, nataţia, artele marţiale şi baschetul au fost cele care excelat în rezultate.

„Sigur că nu putem vorbi în contextul în care nu avem un an de Campionat Mondial, de Campionat European sau de Jocuri Olimpice, cu toate că laureata Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor este vicecampioană mondială", spune Sorin Buhaş, directorul executiv al DJST Bihor.

La categoria individual, sporturi olimpice, Larisa Florian (foto jos) a câştigat titlul de cea mai bună sportivă pentru a patra oară consecutiv.

„Rezultatele din acest an sunt o mândrie pentru mine; mă bucur mult că am reuşit să devin sportiva judeţului, chiar dacă rezultatele nu sunt tocmai cum mi le doream. Îmi doream să obţin mai multe medalii importante", spune Larisa Florian, sportiva anului 2014, la individual.

La jocuri sportive, campioana României la polo, CSM Digi Oradea a recidivat, în vreme ce la sporturi neolimpice individual, Iulian Surlă şi Aurelian Fleisz au fost desemnaţi cei mai buni sportivi.

„Sunt rezultatele unei muncii asidue după o lungă perioadă de timp. Mai mult mă bucur pentru rezultatul obţinut de sportiva noastră, Florian Larisa", a precizat Aurelian Fleisz. (foto jos)

La secţiunea „laureaţi" s-a acordat un total de 12 premii, dar fără clasament, în vreme ce echipa de polo feminin, cea mai tânără a judeţului, a intrat în posesia premiului special.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri