Substanţe etnobotanice găsite într-o maşină implicată într-un accident în Bihor

Data publicării:
BETA accidente

Accidentul s-a produs marţi dimineaţă, între localităţile Biharia şi Cauaceu. Un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un microbuz care circula regulamentar.

"Cele două maşini sunt avariate grav, iar conducătorul auto şi pasagerul din microbuz au suferit leziuni, se pare, uşoare. Cele două victime sunt transportate a Spitalul Judeţean din Oradea pentru îngrijiri medicale", spune comisarul-şef Marcel Ghirosa, Poliţia Rutieră Bihor.

Şoferul autoutilitarei a scăpat cu doar câteva zgârieturi. Poliţiştii bănuiesc că tânărul aflat la volanul autoturismului a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei prea mari. El va trebui să răspundă în faţa anchetatorilor, care au descoperit în maşina lui două pliculeţe cu substanţe etnobotanice.

Un accident grav s-a produs noaptea trecută şi în Maramureş. Un biciclist a intrat în comă, după ce a fost lovit în plin de un scuter. Bărbatul vroia să intre în curte în momentul în care a fost izbit.

"De la serviciul de ambulanţă s-au deplasat două echipaje cu asistent medical la faţa locului. Au găsit două victime, care au suferit traumatisme multiple. Au fost stabilizaţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Baia Mare", a precizat Zoltan Balko, directorul medical al Ambulanţei Maramureş.

De vină este cel aflat pe scuter care nu doar că avea viteză, dar şi băuse înainte de a pleca la drum. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,58 în aerul expirat.

reporteri: Orsolya Nagy, Adrian Ciucuriţă
operatori: Gábor Szilágyi, Krisztian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri