Tainele poveştilor de succes. 11 oameni au vorbit la Oradea despre succesul lor în viaţă

Data publicării:
11even

Pe considerentul că fiecare avem ceva de învăţat indiferent de cât de multe ştim, sala de conferinţe a hotelului Hilton din Oradea a fost plină ochi de orădenii nerăbdători să asiste la un spectacol de cuvinte. Fiecare invitat a avut la dispoziţie 11 minute să relateze experienţele care i-au ajutat să devină ceea ce sunt. 

"La un moment dat mi-aș fi dorit să renunț, la un moment dat mi-aș fi dorit să mă dau bătut. Nu întotdeauna am primit ceea ce meritam, deși poate eram cel mai bun pe partea de vânzări", a povestit Adrian Cioroian, business developer.

Printre invitați s-au numărat Mihaela Tatu, Hadrian Borcea, Natalia Selegean şi Dorina Koroszi.

"Anul acesta am adus speakeri, despre care toată lumea ne-a spus că de-abia așteaptă să-i vadă, să le cunoască poveștile de viață", dezvăluie Andreea Maier, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Oradea.

"Venind într-un astfel de mediu, la o astfel de conferință, putem să vedem ceea ce ei simt și să ne dăm seama că simt ca și noi, să ne dea curaj să mergem înainte, să continuăm, să perseverăm și, de ce nu, într-o zi să fim și noi pe scena 11even și să dăm altora curaj", spune Ovidiu Neamțu, inițiatorul conceptului 11even.

Totul a avut loc în cadrul evenimentului 11even, organizat de Fundaţia Comunitară Oradea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri