Un orădean a plonjat cu maşina în pârâul Peţa

Data publicării:
PSC ACCIDENT PETA 011014 000000

Totul s-a întâmplat în această dimineaţa, în jurul orei 9. Nimeni nu ştie cum a ajuns bărbatul cu maşina în pârâul Peţa, iar şoferul susţinea că nu-şi aminteşte nimic. Nu a recunoscut nici că a băut.

"- Cum aţi ajuns acolo cu maşina? - Nu... eu sunt care am ajuns acolo. - Aţi consumat alcool? - Nu."

Bărbatul de 42 de ani a reuşit să iasă singur din maşină. A fost nevoie de multă răbdare din partea poliţiştilor până când şoferul a reuşit să sufle în etilotest. După 5 minute, agenţii au avut confirmarea că şoferul era băut. Pentru că a avut o alcoolemie de 0,99 la mie, s-a ales cu dosar penal.

"Şoferul a primit îngrijiri medicale şi va fi dus pentru a i se recolta probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Maşina va rămâne aici până când o va tracta cineva", spune Yvette Mîrza, reporter Digi24 Oradea.

Câteva minute mai târziu, o femeie de 41 de ani şi fetiţa sa de 3 ani au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de beton.

"Am alergat acolo să o scoatem pe doamna din maşină apoi am observat că are şi o fetiţă. Ea nu mai ştia de ea nimic", spune un martor. 

"Conducătoarea autoturismului Ford, din cauză că a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit stâlpul de electricitate situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. După asta maşina s-a răsucit şi a lovit poarta unui imobil", a detaliat inspectorul principal Alin Gherman, de la Poliţia Rutieră Oradea.

Doar norocul a făcut ca stâlpul lovit să nu se prăvălească peste maşină.

"Echipajul de terapie intensivă mobilă a intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului, transportându-le ulterior la unitatea de primire a urgenţelor", a precizat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Echipajele Electrica au intrerupt alimentarea cu energie ca să înlocuiască stâlpul avariat.

Reporteri: Yvette Mîrza, Bogdan Costea
Operatori: Darius Pop, Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri