A treia încercare, cu noroc, la CJ Timiş

Data publicării:
grindeanu cjt

După două încercări eşuate din lipsă de cvorum, a treia a fost cu noroc şi Consiliul Judeţean Timiş a putut fi legal constituit. A fost ales şi noul preşedinte al instituţiei, Sorin Grindeanu, din partea PSD.

Consiliul Judeţean Timiş are şi doi noi vicepreşedinţi aleşi: Roxana Iliescu şi Traian Stancu. Propunerile au venit din partea noii alianţe create la nivel local, adică PSD, PMP şi ALDE. Liberalii şi progresiştii nu au făcut nicio propunere. De altfel, cel care ţintea funcţia de preşedinte de la PNL, Alin Popoviciu, a şi renunţat la mandat. De asemenea, consilierii PNL şi cei ai UNPR şi-au anulat voturile.

„În primul rând, o să avem o discuție cu vechea administrație, pentru că așa e normal și asta o să se întâmple acum, pentru a vedea problemele la zi și a vedea și discuta soluțiile, în perioada imediat următoare”, a declarat Sorin Grindeanu, preşedintele CJ Timiş.

La începutul lunii iulie, aleşii se vor reuni din nou pentru a valida comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean Timiş. Odată împărţite toate funcţiile, noua administraţie se poate apuca în sfârşit de treabă. 

Reporter: Caterina Ledrer

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri