ACS Poli, aproape de surpriză pe terenul liderului

Data publicării:
acs poli astra

ACS Poli Timișoara a fost foarte aproape de a se întoarce cu toate punctele din deplasarea de la Giurgiu. Asta deși gazdele au avut parte de un debut perfect, după ce au deschis scorul în minutul 10 prin De Amorim, care a început ca titular după ce Daniel Niculae s-a accidentat la încălzire. Peste 30 de minute însă, Zicu a reușit egalarea cu un șut imparabil la colțul lung. Imediat după pauză, reușita lui Alibec a fost anulată pe motiv de offside. În minutul 67, Timișoara a întors scorul prin lovitura de cap a lui Curtean. Budescu putea egala cu un sfert de oră înainte de final, dar a fost blocat în ultimul moment de Kirschstein. În minutul 86, Ovidiu Popescu l-a împins ușor în careu pe Alibec, centralul Adrian Cojocaru a arătat punctul cu var, iar Budescu a transformat lovitura de pedeapsă. 

„Centralul nici nu a văzut. M-a întrebat pe mine cine a faultat... nu știu ce să zic... după părerea mea nu este penalty. Este o decizie eronată care ne-a mai furat două puncte”, a spus Claudiu Belu.

Astra putea da lovitura de grație prin Florea, în prelungiri, dar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

„Am stăpânit jocul... au fost multe momente în joc când noi am fost superiori și consider că am pierdut două puncte, după cum s-a desfășurat meciul”, a declarat Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

„A fost un meci prost făcut din partea noastră. Am întâlnit și o echipă bună, bine așezată în teren, o echipă care ne-a dominat din punct de vedere fizic și astăzi am câștigat un punct”, a precizat și Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

ACS Poli Timișoara a ajuns la șase jocuri la rând în prima ligă, fără victorie.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri