ACS Poli încheie turul pe terenul Petrolului

Data publicării:
ACS Poli Petrolul

Întâlnirea de luni de pe „Ilie Oană” este a doua din acest sezon dintre cele două formații, după ce în urmă cu ce ceva mai mult de o lună, timișorenii se impunea în fața prahovenilor, cu 1-0, în „optimile” Cupei Ligii – într-un meci disputat pe „Dan Păltinișanu”.

„Ne așteaptă un meci dificil. Au o echipă bună, jucători – mai ales de la mijloc în sus – jucători de calitate. Sunt convins că sunt montați foarte bine pentru jocul cu noi. Sunt convins că va fi mai greu. Avem un avantaj moral față de ei, fiindcă am câștigat, dar sunt jocuri diferite”, a explicat Florin Marin.

Florin Marin nu se va putea baza, cel mai probabil, pe Ianis Zicu, care acuză în continuare probleme musculare. Alți doi colegi de-ai săi sunt incerți pentru duelul de la Ploiești. Gazdele se confruntă cu mai multe probleme de lot.

„Poparadu, Hernandez și Luchin sunt și ei incerți. De la ei, da știu… Peteleu este suspendat, la fel ca și Dacian Varga, Tudose și Moussa sunt accidentați, dar au soluții să îi înlocuiască”, a mai adăugat antrenorul Timișoarei.

„Lupii” au adunat doar opt puncte pe teren, iar suspendarea de 6 puncte i-a lăsat în continuare în postura de ultimă clasată a Ligii I. 

„Și la Petrolul au fost probleme legate de lotul de jucători, au adus o echipă nouă, e greu să construiești o echipă rapid care să obțină rezultate pozitive”, a mai spus tehnicianul bănățenilor.

Partida Petrolul Ploiești – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 21.00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 1.




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri