ASU Poli, gata de debutul în Liga a III-a. Timișorenii au un buget de 200.000 de euro pentru acest sezon

Data publicării:
asu poli-4

„Bugetul total pentru sezonul acesta este undeva la 200.000 de euro. Avem destui bani ca să terminăm campionatul, asta nu e o problemă", susține Sebastian Novović, președinte al Druckeria.

„Noi vrem ca echipa noastră să joace un fotbal plăcut, un fotbal spectaculos, un fotbal ofensiv care să atragă publicul la stadion și să îi mulțumim prin prestațiile noastre", spune Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Poli Timișoara

Dincolo de mutările din lot, alb-violeții au, din acest sezon, și un nou manager sportiv, după plecarea lui Sorin Boiangiu. Locul său va fi luat de Marius Cociu. „Am venit, repet, în această echipă sufletistă, deschisă și o echipă propice pentru dezvoltare, pentru performanță", a afirmat acesta.

ASU Poli face parte din seria a IV-a a Ligii a III-a, una din cele mai puternice la acest nivel, alături de alte 14 formații. Alb-violeții vor face deplasări în Arad, Hunedoara, Gorj, Dolj, Sibiu și Alba.

„Foarte multe echipe experimentate în acest eșalon. Dar asta nu ne oprește să îi învingem pe toți. De ce nu?", este părerea lui Cristian Gălan, căpitanul lui ASU Poli Timișoara.

ASU Politehnica - Minerul Motru se dispută sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul „Știința". De la acest meci, accesul în tribună se va face pe bază de bilet, care va costa 5 lei. Intrarea în acest spațiu se va face doar dinspre noua bibliotecă a Politehnicii, deoarece spațiul din fața vestiarelor va fi închis, la cererea FRF.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri