Accident de autocar în Timiș: nouă persoane au fost rănite

Data publicării:
autocar A

Oamenii urcaseră de puțin timp în autocar, însă în loc să ajungă la fabrică, s-au trezit în pârâu. Au văzut cum autocarul părăsește șoseaua: ”Atâta a apucat să zică: să ne ținem, înainte cu două secunde, atât am realizat, atât țin minte”, ”A fost o frână și ne-am trezit în șanț”. 

Câţiva oameni care locuiesc în zona în care s-a produs accidentul s-au salvat la limită din calea autocarului scăpat de sub control: ”A venit autobuzul, nevasta mea s-a ferit, volanul și în stânga și în dreapta s-a tot dus, a frânat omul, dar ce să mai facă?”, ”Unul a ieșit plin de sânge”.



În scurt timp, s-a declanşat cod roşu pentru autorităţi. zece ambulanțe și trei echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. ”La fața locului au fost în total 18 victime, din care 9 vor merge la spital. Sunt în principiu cu policontuzii, traumatisme cranio-cerebrale, contuzii indirecte de coloană cervicală și toracală”, ne informează medicul Marius Florin Ioanei.

O anchetă a fost declanșată și de Autoritatea Rutieră Timiș. Șoferul spune că i s-a blocat volanul, dar specialiştii au altă versiune. - Șoferul spune că i s-a blocat direcția. E posibil? ”Nu cred! - Viteza mai degrabă? ”Și eu cred asta!”

Este al doilea accident în decurs de o lună în care au fost implicate autocare pline cu muncitori.

reporter: Gerhald Ernst
operator: C. Pîrlogea/ D. Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri