Amicale reușite pentru ACS Poli. În cantonamentul din Antalya, timișorenii au învins FK Vereya Stara Zagora și Oţelul Galaţi

Data publicării:
acs poli-1

A urmat o victorie clară, la trei goluri diferență, în fața bulgarilor de la FK Vereya Stara Zagora, clasată pe locul 12 în eșalonul secund din țara vecină. Elevii lui Dan Alexa trecut apoi și de Oțelul Galați, echipă din Liga I. În ultimul joc de pregătire din cantonament, timișorenii au remizat, 0-0, cu FK Taraz, din Kazahstan.

ACS Poli Timișoara: partide amicale în Antalya

ACS Poli Timișoara - FK Sarajevo 0-1 (Benko, '49)
ACS Poli Timișoara - FK Vereya Stara Zagora 3-0 (Ovidiu Petre '30, Nanu '43, Popovici '66)
ACS Poli Timișoara - Oţelul Galaţi 2-1 (Pedro Henrique '62, Chipirliu '83, respectiv Tudorie '3)
ACS Poli Timișoara - FK Taraz 0-0

Bănățenii nu au fost ocoliți de probleme medicale. Doi dintre jucători au părăsit terenul în timpul jocului cu FK Taraz. Cristi Bărbuț a acuzat dureri musculare, iar Bogdan Chipirliu a avut probleme la genunchiul drept. La sosirea la Timișoara, din cantonamentul din Antalya, cei doi vor fi supuși unui test RMN, pentru a se stabili în ce măsură problemele lor sunt grave.

ACS Poli va da piept, sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, ocupanta locului 8 din aceeași serie a ligii secunde în care timișorenii sunt, după prima parte a campionatului, pe prima poziție a clasamentului. Partida de pregătire va avea loc pe stadionul "Dan Păltinişanu", de la ora 11.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri