Aproape de Liga a II-a

Data publicării:
s18 aproapre de liga 2a icon

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru timișoreni, care au înscris în minutul 2, prin Popovici. Bănăţenii au dominat prima repriză și au avut mai multe șanse de a se desprinde pe tabelă. Ei pun înfrângerea și pe seama arbitrajului.

„Am avut penalty clar, am văzut și reluarea. Dai penalty la 1-0, Universitatea Cluj n-a avut nicio ocazie... O înfrângere usturătoare. Din păcate am reușit să avem o repriză foarte bună, am avut șansa să închidem meciul de două ori", a declarăt, dezamăgit, Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

Elevii lui Dan Alexa au intrat cu avantaj la cabine, dar repriza a doua a fost una în care jucătorii au pierdut din avânt și au permis clujenilor să întoarcă rezultatul.

Mihai Teja, antrenor Universitatea Cluj: „Este o victorie mare pentru noi. Am întâlnit o echipă bună, bine așezată în teren, care așteaptă și speculează greșelile adversarului. Din păcate noi am intrat de la 1-0 pentru Timișoara și a fost mult mai greu după aceea... Nu știu care a fost echipa mai bună, dar noi am câștigat şi mă bucur".

Marcatorul primului gol al clujenilor, Andrei Lungu, speră ca punctele obţinute la Timișoara să-i scape de retrogradare, dar știe că echipa nu trebuie să facă pași greșiți: „Avem o șansă destul de mare pentru a evita retrogradarea. Sunt echipe destul de multe care se luptă acolo, la retrogradare, și este diferenţă mică de puncte, două, trei puncte care... Un meci pierdut te aduce din nou în subsolul clasamentului".

Timișorenii nu-și explică felul în care au ratat o victorie pe care au avut-o în mână.

„Suntem foarte, foarte supăraţi și dezamăgiţi... În teren am simţit că au avut mai multă şansă decât noi. Am avut acele două şuturi care n-au intrat. Am avut prima repriză, am avut ocazii, din păcate am dat doar un gol și din păcate ăsta e fotbalul, ce să-i faci", spune Alex Popovici de la ACS Poli.

În urma acestui rezultat, ACS Poli a coborât pe locul 13 în clasamentul primei Ligi, cu 31 de puncte, cu unul singur mai mult decât FC Brașov, care ocupă primul loc retrogradabil.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Adrian Ionescu
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri