Au început înscrierile la universitățile timișorene

Data publicării:
inscrieri prima

La Universitatea de Vest din Timișoara admiterea se desfășoară până pe 30 iulie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs. Aici, sunt disponibile în acest an 2040 de locuri bugetate și peste 3600 locuri cu taxă. Și candidații din județele învecinate care optează pentru UVT se pot înscrie cu ușurință chiar în Reșița, Deva sau Drobeta Turnu Severin, unde, între 15 şi 17 iulie se vor organiza centre de înscriere.

La Universitatea Politehnica din Timișoara înscrierea candidaților are loc în perioada 14-18 iulie pentru majoritatea facultăților. Sunt disponibile 2.200 de locuri bugetate şi 920 cu taxă. Examele de admitere sunt programate pe 21 și 22 iulie.

Aceeași perioadă de înscrieri și este valabilă și pentru Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, unde tinerii vor susține admiterea pe 22 și 23 iulie. Candidaţii au la dispoziţie 580 de locuri fără taxă şi 406 cu taxă.

Ceva mai mult timp pentru a-și depune dosarul au candidații care optează pentru Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, unde înscrierile încep în 14 iulie și durează până pe 25 iulie. Universitatea dispune de 2605 locuri bugetate şi 1025 cu taxă.

redactor: Raluca Popa
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri