BC Timișoara, aproape de surpriză

Data publicării:
BCT aproape de surpriza

BC Timișoara a fost extrem de aproape de o mare surpriză, la primul meci din Liga Națională. Cu un lot aproape complet schimbat față de „dubla” din Cupa României, cu Energia Târgu Jiu, alb-violeții au luptat până în final contra lui CSU Sibiu, dar au cedat, 53-61, după un meci în care s-au simțit din plin problemele care se regăsesc în cadrul clubului. Începutul a fost ceva mai timid pentru timișoreni, care au încheiat primul sfert în dezavantaj, 9-12. La pauza mare, Sibiul mai avea doar un punct avans, 27-26, pentru ca după sfertul 3, gazdele să conducă, 40-38. În ultimele minute, oboseala și-a spus cuvântul, echipa irosind câteva șanse foarte bune, în momente favorabile, care ar fi putut împinge meciul spre un alt deznodământ. Însă tabela s-a oprit în cele din urmă la +8 pentru Sibiu.

„Nu cred că sunt subiectiv când spun că scorul de pe tabelă e prea mare… diferența asta e prea mare. Cred că am luptat și mai onorabil decât ceea ce scrie pe tabelă, -8 puncte. Am avut șansa noastră să învingem în acest meci”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul gazdelor.

„Penru noi a fost extrem de greu pentru că nu prea știam împotriva cui jucăm. Numele le știam evident, dar nu știam ce vor face exact în teren. Meciul a fost slăbuț, din punctul meu de vedere, dar nici nu cred că putea fi altfel, în condițiile ei se pregătesc împreună de două zile”, a precizat și Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor.

Bănățenii vor evolua sâmbătă, în prima deplasare din noua stagiune a Ligii Naționale, pe terenul celor de la CSMU Oradea. Jocul este programat pentru ora 12.00 și va putea fi urmărit pe Digisport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri