BC Timișoara pleacă în ziua meciului, la Oradea

Data publicării:
BCT in ziua meciului

BC Timișoara se pregătește de prima deplasare din Liga Națională, cea de la Oradea. „Leii” profită de apropierea dintre cele două orașe și vor lua calea Bihorului chiar în ziua meciului. Conform antrenorului principal al bănățenilor, Dragan Petricevic, situația financiară a grupării este tot mai problematică.

„Noi ne simțim ca și cum am venit să lucrăm pământul în fața unui baraj imens... barajul s-a crăpat, apa vine peste noi și cerem ajutor la oamenii de la baraj să ne ajute, iar răspusnul la "Dați-ne măcar două bărci gonflabile" este "rezistați sub apă". Noi în acest moment suntem sub apă!”, a explicat Petricevic.

Tehnicianul lui BCT nu are niciun fel de așteptări de la jocul din Bihor, chiar dacă jucătorii sosiți înaintea meciului de debut cu CSU Sibiu au început să se cunoască mai bine între ei.

„În continuare, niciunul dintre sportivi, angajați, antrenorii... staff-ul, nimeni nu a primit nimic. Mai mult decât atât vom pleca la meci în ziua lui cu câteva sandvișuri pe care le vom mânca la întoarcere. Cam astea sunt condițiile pe care le avem în acest moment”, a completat antrenorul lui BCT.

Întâlnirea dintre CSM Oradea și BC Timișoara are loc sâmbătă, de la ora 17.00 și putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 4. Gazdele jocului au debutat cu un succes în noul sezon, 72-68, pe terenul Stelei.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri