Bătăușul de la Straja rămâne în arest

Data publicării:
sorin palesica

El a bătut-o pe o salvamontistă de la Straja, care se afla într-un club din stațiune, la o petrecere privată. Agresorul i-a lovit de asemenea și pe alți doi bărbați aflați în local. Tooate cele 3 victime au depus plângeri la poliție împotriva acestuia.

Sorin Palesică nu i-a convins astăzi pe magistrații de la Tribunalul Hunedoara să îl elibereze din arest preventiv. El este încarcerat de la începutul săptămânii, în urma unei decizii a Judecătoriei Petroșani, pe care a contestat-o însă.

„Instanța a respins ca nefondată contestația formulată de către inculpat. În acest sens se menține hotărârea judecătoriei Petroșani cu privire la măsura arestării preventive. Hotărârrea tribunalului Hunedoara este definitivă", explică Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Bărbatul de 33 de ani a fost adus din arest la ședința de judecată. Nu a făcut niciun comentariu. În urmă cu câteva zile însă, înainte de a afla că va fi arestat, Sorin Palesică le-a vorbit jurnaliștilor. A spus atunci că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat.

„Foarte rău îmi pare, nu? A venit, m-a agresat, ea a zis că îi închis, să ies afară, ea nu lucră acolo, N-am înțeles nici eu foarte exact, eram și foarte beat, și ea...", spunea atunci Sorin Palesică.

Weekendul trecut, bărbatul a intrat cu forța într-un club din stațiunea Straja, unde avea loc o petrecere privată. Acolo a lovit-o cu palma peste față și apoi cu pumnul în figură pe o salvamontistă de 21 de ani, care și-a pierdut cunoștința. Alți 2 bărbați din bar au fost și ei loviți de agresor. Toți trei au depus plângere penală.

„Eram la ziua unui prieten, care era dj în pubul respectiv, localul era închis, el a intrat cu forța în acel local, eram cu spatele, vorbeam cu o prietenă și un prieten de-al meu, și am auzit foarte multe țipete și înjurături din partea lui. M-am întors și i-am zis de ce înjuri, nu are rost să înjuri, și atunci el a acționat, după cum s-a văzut pe cameră, fără niciun cuvânt de spus. Nu are dreptul nimeni să lovească pe nimeni, nu neapărat femeie sau bărbat, nu are dreptul să lovească pe nimeni, deci ar merita o pedeapsă care să îi amintească că nu e ok ce a făcut", povesteşte Miruna Inel, salvamontistă.

La momentul incidentului, în bar era și un jandarm montan, aflat în timpul liber. Aceasta nu a intervenit însă, deşi avea obligaţia să o facă, iar acum este cercetat de Parchetul Militar Timișoara.

Reporter: Andrada Velciov

Operator: Tiberiu Mariş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri