Unul dintre cele mai temute clanuri de interlopi din vestul țării era la un pas să fie lăsat în libertate, după ce astăzi s-a judecat recursul la arestare. Sorin Udrea și alţi 7 membri ai grupării sunt acuzați de tentativă de omor, şantaj şi cămătărie, dar dosarul lor are mari lipsuri, spun avocaţii. Se pare că nu există autorizații pentru cele 800 de pagini de interceptări telefonice care îi incriminează pe interlopi. UPDATE. Sorin Udrea și ceilalți suspecți rămân în arest, a decis luni după-amiaza instanța. 

Cei patru suspecți au fost așteptați pe holurile Curții de Apel Timișoara de rude, prieteni, dar și de ceilalți membri ai clanului, care sunt cercetați acum în libertate. Cinci minute a durat în primă fază procesul lui Sorin Udrea & Co, pentru că avocatul interlopilor a arătat că în dosar există erori grave.
Embed:

Avocatul Arcadie Anastasescu susține că "la dosar nu exista nicio autorizatie de interceptare, iar interceptarile sunt din iarna anului 2011. Este o intreaga problema. Sa vedem cine le-a emis. Suntem de acord ca mai intai ar trebui sa probam o activitate infractionala si pe urma sa luam masuri".

În total există 800 de pagini de interceptări care în acest moment sunt nule. Procurorii consideră însă că libertatea nu e opțiune pentru Sorin Udrea și ceilalţi membri ai clanului.

"Faptele comise sunt grave. Au șantajat persoane pentru recuperarea de datorii, s-au bătut în repetate rânduri, au comis ultraje, ba chiar l-au pocnit și amenințat pe un politest sub acoperire. Toate aceste lucruri arată cum sunt acești băieți", susține procurorul de caz. Judecătorii Curții de Apel vor stabili în această seară dacă membrii clanului lui Sorin Udrea vor fi cercetați sau nu în libertate.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!