Cea mai lungă deplasare, în etapa inaugurală

Data publicării:
program ch


„Eu chiar aveam gânduri să plec acolo și în ultima săptămână, cum am mai zis, am avut o întâlnire cu conducerea și mi-a propus ceva la care eu nu prea aveam multe de ales.  Sper ca în continuare să mă ridic la același nivel și prin evoluțiile mele să ducem pe Poli să ne batem la locurile fruntașe ale campionatului”, a recunoscut Cristi Fenici.

„În acest an, obiectivele vor fi locurile 1-4, câștigarea Cupei României și un parcurs cât mai lung în Europa. Putem să o spunem chiar de la bun început, fără teama de a greși, că ne asumăm la nivel de staff aceste obiective”, a admis Radu Țoancă, directorul SCM Timișoara.

Startul campionatului este programat în ultimul weekend al lunii august, astfel că timișorenii vor evolua în fața propriilor fani, în septembrie, în etapa a doua, în fața celor de la Dunărea Călărași, formație pentru care vor evolua în acest sezon Chikovani, Halcă și Timofte. Debutul de campionat mai aduce pentru alb-violeți alte trei jocuri dificile, cu HC Vaslui, Dinamo și Steaua București.

Cealaltă formație din Banat, HC Adrian Petrea Reșița va deschide sezonul, acasă, cu HC Odorhei. Duelul vestic, Reșița-Timișoara se va consuma în penultima rundă – a XII-a, în sala trupei de pe Bârzava.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri