Chivorchian, cercetat pentru finanţarea ilegală a lui Poli. Acuzațiile DNA: complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri

Data publicării:
chivorchian2

Procurorii anticorupție susțin că, în 2008, reprezentanții Consiliului Județean Timiș au încălcat legea când au alocat pentru susținerea echipei în competițiile internaționale de fotbal sume de bani totalizând peste un milion de euro. Aceasta, pentru că societatea de care aparținea echipa înregistra, în acel moment, restanțe la plata obligațiilor către bugetul de stat și către CJT.

Potrivit anchetatorilor, Chivorchian ar fi utilizat documente false care arătau că banii ar fi fost folosiți pentru a plăti salariile jucătorilor. În realitate, acești bani au fost utilizați în alte scopuri, respectiv pentru achitarea datoriilor rezultate în urma închirierii și întreținerii stadionului „Dan Păltinișanu", aflat în proprietatea CJT.

Gheorghe Chivorchian este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri