Cochete pe biciclete

Data publicării:
cochete pe bici


„Singura cochetă pe trotinetă sunt eu”, spune o participantă la eveniment.

„Mă simt minunat, mă simt atât de liberă şi de frumoasă pe bicicletă, extraordinar”, adaugă o altă biciclistă.

„E plăcut, un pic cam dificil. [Dar merită?] Da!”, completează o altă iubitoare a pedalatului în aer liber.

Doamne şi domnişoare de toate vârstele s-au îmbrăcat în rochii colorate, şi-au „accesorizat” bicicletele cu flori şi baloane şi au plecat la plimbare prin centrul oraşului.

„Mă gândeam că asta înseamnă să fii cochetă pe bicicletă. Să punem un strop de feminitate, de delicateţe şi crted că prin flori e cel mai bine”, admite o altă timișoreancă prezentă la acțiune.

„[Eşti mereu cochetă când te dai pe bicicletă?] De cele mai multe ori da, cel puţin încerc, deşi e mai greu când pedalezi puţin”, recunoaște o timișoreancă.

Biciclistele cochete şi-au etalat ţinutele prin tot oraşul. Doamenele şi domnişoarele au pedalat aproape o oră şi jumătate, pe un traseu de aproximativ 10 kilometrii.

„E foarte frumos să se îmbrace aşa, ele merg în fiecare zi, sperăm noi pe bicicletă la lucru, la plimbări, la întâlnirea cu prietenii, lucru care ne bucură şi care ne face să credem că Timişoara se mişcă”, completează Romina Faur, organizator.

La ediţia de anul acesta, cele mai cochete bicicliste au fost premiate de designeri vestimentari din oraş, pentru efortul depus în ţinuta aleasă.

„Am urmărit să fie feminine, să fie fashioniste, şi să fie cât de cât corect îmbrăcate, din punct de vedere cromatic, din punct de vedere al proporţilor”, spune și Elena Popescu, designer.

„[De ce crezi tu că ai câştigat?] Nu ştiu, pur noroc cred că”, recunoaște o participantă.

„Nu mă aşteptam. E prima ediţie de când am venit şi mă bucur că am făcut-o”, precizează o altă timișoreancă.

Premiile ofeirte domnişoareloe au constat în haine, vouchere pentru parcuri de aventură şi parcul de distracţii acvatice.

Reporter: Mihaela Crețu

Operator: Adrian Ionescu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri