Comisia de disciplină a AJF Timiș trimite Ghiroda la baraj. Cei de la ASU Poli sunt decişi să facă apel

Data publicării:
asu prima

Retragerea din campionat a echipei FC Chişoda, cu două etape înainte de finalul sezonului din Liga a IV-a Timiş, a fost analizată de Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Aceasta a hotărât că numai meciurile din ultimele două etape să fie pierdute la masa verde de echipa bănăţeană care nu a mai jucat în ultimele două meciuri de campionat. Astfel, remiza, 1-1, cu ASU, din retur a rămas în vigoare şi a menţinut echipa antrenată de Paul Codrea pe locul 2, la un punct în spatele Ghirodei.

„Comisia Judeţeană a Ligii a IV-a a stabilit campioana, care este FC Ghiroda", a anunțat Dănuţ Laţa, preşedintele AJF Timiş.

Reprezentanţii lui ASU Politehnica sunt decişi să facă apel, iar o decizie definitivă va fi dată săptămâna viitoare de către comisiile din cadrul FRF.

„Campioana va fi stabilită în urma recursului de la Bucureşti, care va avea loc, după cum mi-a promis domnul Stângaciu, marţi. Federaţia a făcut ceea ce a făcut cu Regulamentul, Federaţia să-l interpreteze cum crede ea de cuviinţă", a fost opinia lui Dănuţ Laţa.

Dacă decizia Comisiei de Disciplină rămâne în picioare, FC Ghiroda va juca în 21 iunie în barajul de promovare pentru Liga a III-a împotriva echipei campioane a judeţului Alba, Industria Galda de Jos.

Legat de acest subiect, am intrat în legătură telefonică cu Sorin Brîndescu, director sportiv al ASU Politehnica Timişoara.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri