Cele 800 de pagini de interceptări realizate de procurorii DIICOT în cazul interlopilor conduși de Sorin Udrea, cel care se supranumea "stăpânul Timișoarei", scot la iveală noi detalii despre violența cu care acționa grupul. De la șantaje, bătăi și amenințări, interlopii aveau interese puternice și în zona țigărilor de contrabandă. Mai mult, se pare că erau sprijiniți și de polițiști.

Interceptările telefonice realizate timp de trei ani în cazul clanului lui Sorin Udrea arată că membrii grupării s-au îmbogățit din traficul cu țigări. Iar atunci când nu aduceau ei fraudulos ţigări în ţară, își deposedau rivalii de transporturile de tutun. Iar furtul avea un plan bine pus la punct.

Iată câteva fragmente din aceste interceptări atribuite lui Sorin Udrea...

Embed:

În urmă cu două săptămâni membrii clanului lui Sorin Udrea s-au războit cu săbii cu o grupare rivală, atât pe stradă, cât şi pe holurile Spitalului Judeţean. Iar bătăile erau o practică obişnuită, arată interceptările procurorilor.

Motivarea judecătorilor Tribunalului Timiș arată că "stăpânul Timișoarei" era și un versat recuperator de bani. Un agent sub acoperire l-a sunat pe Sorin Udrea si i-a spus că are de recuperat de la o persoană 5.000 de euro dintr-o afacere cu țigări.

Sorin Udrea și trei dintre complicii lui sunt arestați în acest moment pentru 29 de zile, în timp ce alte patru persoane din clanul său sunt cercetate în stare de libertate.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!