Debut cu înfrângere pentru Alexa. ACS Poli Timișoara a pierdut pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 0-2

Data publicării:
ACS Poli prima

Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 16, când Piotr Celeban a profitat de o nesincronizare în apărarea timişorenilor şi a înscris din şase metri. Polonezul reuşise să marcheze şi unicul gol al meciului tur.

Gazdele au trecut pe lângă egalare 12 minute mai târziu, dar şutul de efect al lui Bărbuţ a lovit bara. Până la pauză, Boldea l-a pus la încercare pe Cerniauskas, iar Alexa l-a aruncat în luptă şi pe Mansour. În zadar însă, pentru că ACS Poli Timișoara a reuşit să se mai apropie periculos numai în debutul părţii secunde, când lovitura de cap a lui Mera a trecut puţin alături.

Gazdele au avut posesia, însă au atacat steril, fără să-şi creeze faze de poartă. Mai periculoşi au fost tot vasluienii, care au dat lovitura de graţie în minutul 72, după o minge greşită de Şeroni şi fructificată de Viveiros.

ACS Poli Timișoara suferă cel de-al treilea eşec consecutiv şi se apropie tot mai mult de poziţiile retrogradabile. Etapa viitoare, bănăţenii vor disputa un meci de 6 puncte, pe terenul Viitorului lui Gică Hagi.

redactor: Ionuţ Suciu
locatie: preluare Digi Sport
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri