FUTSAL. În finală, de la prima încercare

Data publicării:
infromatica finala

La cinci minute după pauză, Novoselac a majorat avantajul bănățenilor, pentru ca Galațiul să reducă din handicap, în minutul 32, prin Stoykov. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 38, prin golul antrenorului-jucător al Informaticii, Robert Lupu.

„Suntem fericiți că suntem în finală, un obiectiv pe care ni-l doream. Vrem, totodată, să nu ne oprim aici, dorința noastră e să câștigăm, sunt toți jucători foști campioni la alte echipe și știu ce înseamnă să fii campion”, a explicat, la final, Robert Lupu, antrenorul-jucător al Informaticii.

„Felicit echipa din Timișoara, le doresc baftă pe mai departe. Îmi felicit și proprii jucători pentru că au făcut tot ce a fost posibil ca în acest joc să se apopie de adversar, chiar dacă valoarea adversarului a fost superioară în acest joc”, a recunoscut și David Asandei, antrenorul celor de la United Galați.

„Va trebui să facem ceva să jucăm bine și în deplasare. Din păcate nici eu nu am putut să fiu altături de ei în ultimele deplasări, dar o să fac tot posibilul ca în următorul meci să fiu altăruri de ei și cu siguranță le dau un plus de încredere dacă sunt pe bancă, alături”, admite Gabriel Lungu, președintele clubului timișorean.

Astăzi, de la ora 19:15, în direct la Digisport 2 are loc al doilea meci al celeilalte semifinale, City US Târgu Mureș – Autobergamo Deva. Hunedorenii sunt la un singur succes distanță de calificarea în finală, după ce s-au impus în primul joc, cel de pe teren propriu, la loviturile de departajare. Un eventual meci 3 va avea loc tot la Târgu Mureș mâine, de la ora 18:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri