Festivalul Internațional de Teatru Clasic de la Arad: un spectacol cât... șapte povești

Data publicării:
teatru 1



Un text emoționant. O poveste de viață și o actriță capabilă să convingă sută la sută. Acestea sunt ingredientele celei de a doua istorii prezentate pe scena Festivalului Internațional de Teatru Clasic de la Arad. “Felii” – spectacolul creat de Lia Bugnar a adus în fața publicului o actriță capabilă să spună povestea nu a unul sau două, ci a șapte personaje. Șapte femei interpretate toate de aceeași Ofelia Popii. Șapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat.

Lecția de actorie sinceră pe care Ofelia Popii, premiată UNITER cu premiul pentru “cea mai bună actriță într-un rol principal”, a dat-o în fața publicului arădean a fost deopotrivă o bucurie și o provocare. Un soi de invitație la acea... stare specială pe care publicul de teatru o are în timpul festivalurilor de profil.

Festivalul continuă marți cu două spectacole. Astfel, de la ora 19, pe scena mare, Teatrul Național “Mihai Eminescu” din Chișinău prezintă spectacolul “12 scaune” după Ilf și și Petrov. De la ora 2,.30 – de data aceasta pe scena sălii Studio - se joacă producția franceză “Povestea zăpezii negre”.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Internațional de Teatru Clasic - la debut 

Reporter: Andreea Medinschi
Imagine: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri