HANDBAL. CH Politehnica, gata de duelul cu Steaua

Data publicării:
DSC 0204 steaua


„Presiunea nu e la noi. Noi ne-am îndeplinit demult obiectivul, am intrat în play-off, iar acum ne dorim mai mult. Vrem să câștigăm aceste dueluri și să ajungem în Final Four. Dar, repet, noi ne-am îndeplinit obiectivul și vrem să mai facem un pas în față, să ajungem mai sus”, a spus Pero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

„Nu mergem acum să evoluăm ca într-un meci amical. Ne dorim să jucăm în primele patru. Avem și noi puțină presiune, dar poate presiunea mai mare e pe umerii lor pentru că și-au dorit foarte mult să joace două meciuri acasă...”, admite Cristian Fenici, căpitanul alb-violeților.

Timișorenii mizează pe unitatea de grup, dar și pe jocul defensiv, cu atât mai mult cu cât CH Poli a încheiat sezonul regular cu cea mai bună apărare din campionat.

„Trebuie să credem în capacitățile noastre defensive. Sunt de părere că o apărare bună, o poartă bună, pot decide o calificare. Vreau ca atunci când ieșim pe teren să dăm tot ce avem mai bun din noi”, a completat Milošević.

„Îi știm destul de bine de anul trecut, pentru că am jucat multe meciuri cu ei. Va fi un meci de luptă, un joc greu și sper ca apărarea noastră – cea mai bună din Ligă să facă diferența. Părerea mea este că faza finală a play-off-ului se va juca în meciul trei”, este de părere Fenici.

Primul meci dintre Steaua și CH Politehnica are loc sâmbătă, de la ora 12:45, în Sala Sporturilor din Chiajna. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 2.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri