Handbaliștii lui Poli câştigă pe terenul campioanei. Alb-violeţii s-au impus în faţa lui HCM Constanţa

Data publicării:
tramvaie 1

După înfrângerea suferită pe teren propriu cu Steaua, alb-violeţii au început slab şi partida de la malul mării. Gazdele au condus şi cu şase goluri, pentru ca la cabine să intre cu 13-9. La reluare, Constanţa a mai marcat o dată, după care Zlatko Daskalovski a închis poarta bănăţenilor. Poli a înscris opt goluri consecutiv şi a întors scorul la 14-17.

Campioana a încercat să revină în joc, ajutată şi de paradele lui Rudi Stănescu. Portarul naţionalei a apărat patru aruncări de la şapte metri, dar timişorenii n-au mai lăsat jocul din mână. Diferenţa maximă a fost atinsă la ultimul atac, atunci când Păiuş a stabilit scorul final.

Poli reuşeşte să repete performanţa din urmă cu şapte ani, când câştiga pe terenul lui HCM, cu 27-26, acesta fiind şi ultimul eşec suferit pe teren propriu de constănţeni, în Liga Naţională. Alb-violeţii au urcat acum pe locul şapte, dar îşi vor putea confirma forma abia peste o lună - campionatul se întrerupe pentru acţiunile echipei naţionale, după care timişorenii vor sta, în etapa a noua de campionat.

Redactor: Ionuţ Suciu
preluare: Digisport
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri