Hoți amatori de... bere. Frigiderul unui magazin a fost prădat într-o lună de patru ori

Data publicării:
hoti prima

”Aici, la frigiderele astea, aici s-a furat toată berea din frigiderul ăsta”. Că s-a întâmplat aşa o dovedesc şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede cum unul dintre cei doi bărbați golește frigiderul sticlă cu sticlă. Depozitează berea în geantă, astfel că în doar câteva minute pe rafturi nu se mai găseşte nimic.

”Acest frigider a devenit ţinta a doi hoţi din Timişoara, pentru că în interiorul lui se află băutura lor favorită. Practic, tinerii spărgeau lacătul şi se aprovizionau cu bere. Iar când "proviziile" se terminau, acționau din nou. Până acum s-a întâmplat de patru ori”, spune Raluca Popa, reporter Digi24 Timişoara.

”Au rupt lacătele, încuietorile”, - Și ce-au găsit dimineața? ”Frigiderele deschise așa, lanțurile rupte și două sucuri puse pe frigider”.

Vânzătoarele spun că, de fiecare dată, frigiderele cu bere sunt golite de aceiași hoți.

”Sunt doi băieți care sunt mai înalți, diferite haine tot timpul. Da, le place berea noastră”, susține Manuela Bratu, vânzător.

Iar hoţii amatori de bere sunt doar un caz pe care îl au poliţiştii în lucru.

”În cursul anului 2014, la nivelul IPJ Timiș au fost înregistrate peste 1.220 de furturi din societăți comerciale”, ne-a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Dacă vor fi identificați, hoții se vor alege cu dosar penal.

Reporter: Vlad Ungar
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri