Imagini de vis din capitala dansului. Cei mai buni dansatori fac spectacol la Timișoara

Data publicării:
Concurs de dans Timisoara colaj prima 2



Zece perechi de top, din primele 50 din lume,
vor încinge ringul în capitala Banatului. Pe lângă ei, sportivi între 4 şi 35 de ani vor face deliciul publicului şi vor demonstra că de la plăcerea de a dansa până la performanţă este numai un pas.

 

Fiecare pereche spune pe ring câte o poveste, poveste scrisă în culori vesele, ritmuri alese şi cu mult talent. Asta pentru că, în spatele medaliilor strălucitoare, stau sute de ore de antrenament, ambiţie şi îndemânare.

Concurs de dans Timisoara 01
Concurs de dans Timisoara 01


Invitaţia pentru regalul de dans sportiv nu este numai pentru acest weekend. Până pe 27 octombrie, organizatorii promit un spectacol total. De săptămâna viitoare, curioşii pot afla secretele dansului contemporan, iar între 24 şi 27 octombrie, maeştrii din Argentina vor veni la Timişoara pentru a învăţa, gratuit, publicul să danseze tango.

Cele trei cluburi din Timişoara care au făcut posibil evenimentul sunt Clubul de Dans Sportiv MAGNUM VRD, Clubul de Dans Sportiv SPORTIM DANCE şi Clubul Sportiv DANCE SPIRIT. Şi pentru că timişorenii au răspuns prezent şi au venit în număr mare la Sala Olimpia, organizatorii, dar şi autorităţile judeţene şi locale promit că Festivalul de Dans va deveni o tradiţie la Timişoara.

Reporter: Sorina Covlea
Operator: Alin Lungu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri