Spectatorii din tribune au rămas cu gura căscată când i-au văzut pe mascaţi invadând terenul de fotbal din Chişoda. Oamenii legii au intrerupt partida şi i-au pus la pământ pe fotbalişti şi pe cei de pe banca tehnică.  S-a întâmplat la prinderea interlopului Sorin Udrea, supranumit Stăpânul Timişoarei şi a locoteneţilor săi. O înregistrare video e presărată cu exclamațiile celor ce asistau la meci - așa ceva nu s-a mai văzut pe un stadion din România!

Embed:

Acum câteva zile, procurorii DIICOT şi trupele speciale ale Jandarmeriei au declansat o operatiune in forta la Chisoda unde, chiar pe stadion, i-au capturat pe temutul interlop Sorin Udrea și pe locotenenții săi care au fost arestati preventiv pentru mai multe infractiuni. Nimeni nu a avut voie să mişte până când mascaţii nu i-au indentificat pe suspecţi.

Grupul este acuzat de santaj, contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, constituire de grup infracțional organizat, instigare la ultraj și vătămare corporală gravă. Interlopul, dar şi ceilalţi trei membri ai grupării pe care o conducea au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!