Încălzire pentru „sferturi”

Data publicării:
Duma 03

Calificate deja în următoarea fază a Cupei României, Timișoara Saracens și Steaua București s-au încălzit înaintea duelurilor din weekend, într-o restanță din grupa I valorică. Stephen Shennan a reușit unicul eseu al întâlnirii, după 20 de minute, pentru ca după aceea toate punctele de pe tabelă să vină după lovituri de picior, de la Valentin Calafeteanu de o parte și Ionuț Niacșu, de cealaltă.

„Am încercat să jucăm în tușă, să jucăm în grămadă, să folosim foarte mult pachetul de înaintare. Să ne pregătim oarecum pentru sferturi, semifinală și finala în care vrem să ajungem”, a spus căpitanul timișorenilor în întâlnirea de ieri, Valentin Popârlan.

„Cum a spus și Popi, a fost o victorie după un meci mai urât. Am făcut multe greșeli, nu am fost chiar la nivelul așteptat, dar chiar și așa am trecut de un adversar bun. Mai avem de îmbunătățit unele aspecte, luăm doar lucrurile pozitive și mai muncim până sâmbătă”, a completat Grainger Heikell, antrenorul celor de la Timișoara Saracens.

„Cred că am reușit să facem un meci bun și, după acest rezultat, avem speranțe mari că putem face o surpriză în semifinale și cu siguranță o vom realiza”, a declarat Cristian Cornei, de la CSA Steaua București.

Timișoara Saracens va evolua în sferturile de finală, sâmbătă, de la ora 11, tot pe arena „Gheorghe Rășcanu”, împotriva celor de la CSM Olimpia București. Dacă vor trece mai departe, timișorenii vor juca tot pe teren propriu, împotriva câștigătoarei dintre Steaua și Poli Iași.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri