Jaf la Registrul Auto Român, în Timiș. Hoţii au furat un seif cu 5.000 de lei

Data publicării:
rar prima

Hoţii au pătruns în sediul Registrului Auto Român din Timişoara pe uşa din spate şi au reuşit să plece cu seiful care cântăreşte nu mai puţin de 100 de kilograme. Jaful a fost constatat la ora 7:30 de primii angajaţi care au venit la muncă.

Hoţii au pătruns pe una dintre căile de acces a maşinilor spre verificare. S-au îndreptat apoi spre clădirea de birouri. Au forţat uşa şi doar în câteva minute au plecat cu seiful. Potrivit reprezentanţilor RAR, în seif se aflau 5.000 de lei. ”Am sigilat spaţiul pentru a identifica pagubele. Se pare că doar casieria a fost ţinta, s-a furat doar seiful. Se pare că a intrat pe uşa din spate, având în vedere că cabina de pază e în partea din faţă, oricum e asigurată cu doi oameni în fiecare noapte”, spune Cosmin Costa, directorul RAR Timiş.

Timp de două ore, activitatea instituţiei a fost blocată, dar angajaţii vor rămâne peste program pentru a onora toate programările. Jaful i-a încurcat cel mai mult pe şoferii care au aşteptat să intre cu maşinile la verificări: ”Puţin programul mi l-a schimbat, dar asta este”, - La cât eraţi programat? ”La 8. Asta este. Sper să o rezolvăm acum”.

Sediul RAR era dotat cu sistem de alarmă, dar acesta nu s-a declanşat atunci când hoţii au pătruns în clădire.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri