Mărțișor nonconformist... la meniu. Un restaurant din Timişoara le-a oferit clientelor, pe lângă comandă, şi diferite servicii

Data publicării:
martisor nonconformist

Vreau să dansez. No bine. Hai să dansăm”. Dansul a fost doar una dintre comenzile pe care timișorencele le-au făcut în acest weekend. Au primit un pachet de post-it-uri pe care și-au scris dorințele, iar angajații restaurantului au încercat să le îndeplinească. Așa se face că, pe lângă mâncare, bucătarul a ajuns să facă și... masaj: ”Mai sus, așa. E bine, dar poți să fii mai suav”.

Pe lângă mâncare, o clientă i-a cerut chelnerului să se ocupe și de manichiura ei: ”Eu vreau o manichiură roz. Se poate? Deci setul complet, da?”.

”Ca și idee, minunată, de 1 martie”, ”Fetele au cerut fiecare ce și-au dorit și au și obținut fiecare”, - Tu ce ai cere? ”Să îmi cânte o melodie”, au spus clientele.

Victor Pop, managerul restaurantului, și-a dorit să le suprindă pe femeile care trec pragul restaurantului său: ”Am dorit să le oferim primelor cliente de astăzi un mărțișor mai deosebit”.

Și le-a ieșit! Pentru că zeci de femei au trecut pragul restaurantului în acest sfârșit de săptămână.

Reporter: Vlad Ungar
Operator: George Ştefăniţă
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri