Noi lucrări, noi restricţii în zona centrală a Timișoarei

Data publicării:
lucrari prima-1

În acest moment se lucrează doar pe o porţiune a Pieţei Unirii, mai exact la cei 400 de metri pătraţi din faţa Domului Catolic. Piatra cubică va fi atent scoasă şi pusă în saci cu capacitatea de 5 metri cubi. Cercetările arheologice încep în momentul în care constructorii vor descoperi vestigii la cota stabilită de proiect.

Parcarea temporară din Piaţa Unirii va rămâne deocamdată accesibilă şi se va putea circula cu maşina prin faţa Palatului Baroc.

Începând cu săptămâna viitoare, alte patru străzi vor fi închise circulației, pentru că încep reabilitările sub supraveghere arheologică. Vorbim de Eugeniu de Savoya, Griselini, Traian Doda și Radu Negru.

Pe strada Vasile Alecsandri se va permite circulaţia rutieră pe tronsonul Mărăşti - Gheorghe Lazăr, pe ambele sensuri, pentru toate vehiculele, dar pe tronsonul dintre Gheorghe Lazăr - Piaţa Libertăţii vor circula doar vehiculale aparţinând riveranilor şi cele ce deservesc zona de lucrări, a anunțat Primăria Timișoara.

Pe tot traseul străzii Vasile Alecsandri va fi interzisă oprirea, întrucât accesul vehiculelor care transportă materiale de construcţie se face pe această stradă. În următoarele zile se va proceda la montarea noilor semne de circulaţie.

reporter: I. Sapianu/ M. Hojda
operator: D. Şoşdean/ G. Ştefăniţă
editor web: C. Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri