Piața Iosefin, departe de final. Robu privește însă la partea plină a paharului

Data publicării:
Piata Iosefin 1
Piata Iosefin Timisoara 01
Piata Iosefin Timisoara 01


”Singurele mele așteptări sunt ca firma care se ocupă de lucrare să realizeze trotuarele. Vine vremea rea și nu pot fi făcute alte lucrări. Au fost multe întârzieri care au dat peste cap proiectul. Să ne uităm la partea plină a paharului. Să ne gândim că atunci când zona din jurul piaței va fi gata, atunci zona va fi modernă”, a spus Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Reabilitarea zonei Pieței Iosefin trebuia încheiată la finele lui 2013.

Bulevardul General Dragalina din Timișoara: de la 100 la 240 de locuri de parcare

240 de locuri de parcare, faţă de 100 câte erau până acum. Se întâmplă pe Bulevardul General Dragalina din Timișoara, unde Primăria Timișoara a lărgit bulevardul și i-a obligat pe șoferi să nu mai parcheze paralel cu trotuarul, ci la 45 de grade. Soluția a fost ieftină, iar numărul locurilor de parcare a crescut simțitor,

În plus, lucrările în zonă sunt departe de final. După ce carosabilul a fost lărgit la două benzi pe fiecare sens de mers, primăria vrea să demareze acum un proiect pentru consolidarea podului Ștefan cel Mare. Acum se caută soluția tehnică și banii, iar edilii sunt optimiști că lucrările vor putea demara la începutul anului viitor.

Reporter: Gerhald Ernst
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri