Poliţist băut, accident cu maşina de serviciu. Mama agentului, aflată în maşină, a fost rănită uşor

Data publicării:
accident politist prima

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii de la Biroul Rutier au încercat să-l protejeze cât au putut pe colegul lor. - E secret chestia asta? ”Nu-i investigaţie făcută pe bani publici pe un drum public? Şi atunci? De ce pui mâna?, ”Pentru că nu văd bine. Mi-am uitat ochelarii!”, - Deci are, da?

Rezultatul etilotestului a vorbit însă de la sine: 1,05 mg/l de alcool în aerul expirat. - Aţi băut de dimineaţă? ”Nu. Cum să beau?”, - Şi atunci cum o ieşit pozitiv? ”Nu ştiu”.

Accidentul s-a produs în apropierea unei curbe înşelătoare, care poate fi parcursă cu o viteză destul de mare. Probabil, din cauza carosabilului umed, a ieşit în decor.

În momentul accidentului, alături de poliţist în maşină se găsea şi mama acestuia care a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Arad.

”Există o leziune la nivelul claviculei, dar mai multe vom şti după ce va parcurge etapele de investigare şi imagistică şi biologică, vom şti exact. Dar nu par să fie la prima vedere leziuni serioase”, afirmă Adrian Wiener, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. ”În acest moment s-au întocmit deja acte premergătoare săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier, dar în paralel conducerea inspectoratului a dispus şi o anchetă disciplinară care îl vizează”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţistul va fi cercetat de asemenea pentru a se stabili cum a ajuns mama acestuia într-o maşină de serviciu aflată în misiune. Sancţiunile pot merge până la excluderea agentului din poliţie.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri