BC Timba, prima victorie pe teren propriu 

Data publicării:
icon prima victorie pe teren propriu 271014

Oaspeţii au început mai bine confruntarea din Timişoara, dar Leii din Banat au echilibrat jocul. Primul parţial s-a încheiat cu 24-22, în favoarea mureşenilor, care au reuşit să păstreze ecartul de două puncte şi la pauză - 45-43.

"Sincer, chiar nu mă așteptam la chiar așa o diferență, pornind cu gândul că ambele echipe sunt și au fost în foame de victorii, dar se pare că noi de-am dorit mai mult, zic eu, având și avantajul că jucăm și acasă", declară George Toth, component al BC Timișoara.

Fără Pesic, dar cu Jovanovic şi Tica în zi de graţie, alb-violeţii au dezechilibrat balanţa în sfertul trei, unul în care au reuşit să se distanţeze până la şapte lungimi. Diferenţa a crescut în ultimele zece minute, în care oaspeţii n-au mai avut soluţii pe faza ofensivă.

Dragan Petricevic, antrenorul echipei BC Timişoara: "A fost o victorie meritată și muncită. la final, cum a fost 14 putea să fie și mai mult, putea să fie și mai puțin, dar eu cred că este reală și incontestabilă".

"Nu cred că jucăm cel mai bun baschet al nostru, din ultima vreme, dar, cu siguranță, asta nu este valoarea noastră adevărată. Putem mult mai mult și avem experieța necesară să ducem până la capăt un meci de 40 de minute, nu numai până la jumătate", declară Andrei Căpuşan, BC Mureş Tg. Mureş.

Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte, cărora li s-au adăugat trei recuperări şi şapte pase decisive. Tica a fost aproape de un double double, cu 15 puncte şi 9 recuperări; în timp ce Bogdan Popescu a adunat 13 puncte şi 4 recuperări.

Şi cealaltă reprezentantă a Timişoarei în Liga Naţională, Timba, a reuşit să câştige meciul din etapa a IV-a de campionat, 94-54 în faţa Universităţii Cluj.

Redactor: Ionuţ Suciu
Operator: Dan Şoşdean
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri