Primarul Timișoarei Nicolae Robu cere ajutorul instituțiilor statului: suntem boicotați!

Data publicării:
robu 1-1

Fac un apel la instituțiile statului, pentru că vorbim aici de interesul public, și cred că ele trebuie să-și facă datoria, se se intereseze ce se întâmplă de mereu suntem ba dați în judecată, ba contestați“, a declarat, pentru Digi24 Timișoara, Nicolae Robu.

„Fapt este că noi suntem boicotați, pe cale de consecință asta se întâmplă, în a demara un proiect extrem de important pentru Timișoara. Și, dacă lucrurile mai durează mult, la un moment dat, nu ne vom mai putea încadra în termen pentru a finaliza proiectul din fonduri europene. Există tot felul de amenințări și chiar demersuri făcute de contestare, de acționare în instanță întru sfidarea și a bunului simt, și a legii“, susține primarul Timișoarei.

 

Potrivit proiectului, zona reabilitată cuprinde patru pieţe publice – Unirii, Libertăţii, Sf. Gheorghe şi Ţarcului – şi zece străzi: Sergent Constantin Muşat, Vasile Alecsandri între Piaţa Unirii şi Piaţa Libertăţii, Lucian Blaga între Piaţa Libertăţii şi Piaţa Huniade, Florimund Mercy, Francesco Griselini, Radu Negru, Nikolaus Berwanger, General Praporgescu, Enrico Carusso, Eugeniu de Savoya. Valoarea lucrărilor ajunge la 70 de milioane de lei.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Alin Lungu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri