Primul pas spre Guinness Book. Start la adunarea de PET-uri pentru podul plutitor de pe Bega

Data publicării:
pet prima 2

Deși timid, începutul este unul promițător. Nu s-au strâns din prima cele 75 000 de sticle de plastic, însă organizatorii sunt foarte optimiști. ”Au început să apară primele PET-uri. Sunt undeva la 500 de PET-uri. Nu e mult, dar e un început. Vom promova în continuare pe Facebook. Așteptăm din ce în ce mai multe PET-uri”, ne spune Radu Rusu, coordonator Eco Stuff.

Voluntarii sunt și cei care au și adus primele PET-uri. Au dorit neapărat să participe, mai ales ca să transmită mesajul ecologist. ”Fain de făcut în timpul liber și destul de util. Mai ales din cauza mesajului pe care îl transmite”, - Câte PET-uri ai adus?, ”Puține, dar o să mai aduc”, ”Dezordinea în natură e legată de PET-uri. Nimeni nu le aducă și mă gândeam că așa oamenii o să aprecieze mai mult curățenia din natură”, ”Mi se părea așa, o idee foarte wow pentru noi, ca și arhitecți de interior, să facem altceva decât facem de obicei”.

Oricine vrea să participe la realizarea podului care va intra în Cartea Recordurilor poate aduce PET-uri, în următoarea lună, între orele 18 și 20, la locaţia de pe str. Corneliu Coposu nr. 3.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri