Problemele financiare nu ocolesc nici ACS Poli

Data publicării:
probleme bani poli


„Ne apropiem de limita de subzistență, într-o săptămână...două, în mod normal, ar trebui să închidem porțile”, susține Daniel Stanciu.

Bănățenii sunt loviți de blocajul Curții de Conturi chiar într-un moment în care echipa era pe un trend ascendent. Nici conjunctura nu le este prea favorabilă având în vedere că alb-violeții au programate trei deplasări lungi în următoarea perioadă: în capitală, la Severin și la Botoșani.

„Din păcate pentru noi, situația e cu atât mai dificilă cu cât urmează o serie de jocuri foarte importante, majoritatea în deplasare, unde, bineînțeles, sunt alte cheltuieli. MUSCĂ. La noi e ca și cum ai cumpărat o mașină de lux în leasing, ai plătit avansul, prima și a doua rată și ai rămas fără bani”, adaugă managerul general al ACS Poli.

Situația poate deveni cu atât mai complicată cu cât alb-violeților le va fi greu să mai țină unii jucători în iarnă, câțiva dintre stranierii din lot fiind deja vizați de alte echipe.

„Din punctul meu de vedere, va fi foarte greu să îl mai țin pe Llorente, un jucător care este dorit de foarte multe cluburi din Liga I și există un interes real și din străinătate pentru el. E foarte greu să îl mai țin pe Sacha Kirchstein, unul dintre cei mai buni portari, la ora actuală, din Liga I. Bineînțeles că nici Hernandez nu poate să mai stea”, încheie Stanciu.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri