Program de sărbători la Primăria Timișoara

Data publicării:
program prima 1

La Serviciul de Evidenţa a Persoanelor se va lucra până la Crăciun conform programului existent, urmând ca în ultimele zile ale anului să se elibereze doar actele de identitate. La Serviciul de Stare Civilă, în zilele de sărbătoare legală și cele libere, va funcţiona numai Biroul Înregistrări Decese, timp de două ore pe zi.

Direcţia de Evidenţa a Persoanelor
- între 22-24.12 - program normal;
- între 29-31.12 - eliberare acte de identitate;
- în zilele de sărbătoare, orarul Biroului Înregistrări Decese: 10:00 - 12:00.
Sursa: Primăria Timișoara

La Direcția Urbanism va continua în această perioadă eliberarea documentelor, cu excepţia zilelor declarate libere şi a sărbătorilor legale. Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse va avea programul cu publicul suspendat până în 12 ianuarie anul viitor, cu excepția casieriei pentru pompe funebre şi coşerit.

Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse - Casieria pentru Pompe Funebre şi Coşerit, program cu publicul în 22-24.12, 29-31.12, 5-9.01, între orele 9:00 - 12:00.

Cantina de Ajutor Social Timişoara va avea program normal de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă. Mâine se vor înmâna beneficiarilor pachetele de Crăciun, iar în ajunul acestei sărbători și cel al Anului Nou se va servi un meniu special. La Direcţia Fiscală Timişoara, Biroul Evidenţa Contribuabili şi Încasări Bugetare va încasa doar obligaţiile constând în amenzi. Cererile de eliberare a certificatelor de atestare fiscală pot fi depuse până miercuri, activitatea de întregistrare a lor urmând să fie reluată în 5 ianuarie.

Direcţia Fiscală Timişoara - Chiria pentru locuinţe, garaje şi terenuri, în contul RO08TREZ62121300205XXXXX, deschis la Trezoreria Timişoara, cod fiscal 14756536, beneficiar Municipiul Timişoara. Informaţii, sugestii şi reclamaţii, la Serviciul Call Center al Primăriei Municipiului Timişoara, telefon 0256-969.

Sfârșitul de an 2014 și începutul lui 2015 vin cu multe zile nelucrătoare. Zilele de miercuri, 24 şi 31 decembrie, înaintea Sărbătorilor de Crăciun şi, respectiv, Anul Nou, au fost declarate drept zile libere de către Guvern. Libere sunt și zilele de joi, 25 și vineri, 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, perioade la care se adaugă weekendurile ce urmează, formând adevărate minivacanțe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri