Razie de amploare a Poliţiei Rutiere din Timiş. Zeci de șoferi surprinși băuți și fără permis

Data publicării:
razie Politia Rutiera Timis prima

”Actele dumeavoastră” Acest tânăr a condus pe străzile din Timişoara după ce a consumat o cantitate semnificativă de alcool. Dovada, aparatul etilotest care indica 0,71 mg/litru alcool pur în aerul respirat. ”Am băut doar două pahare de vin...”

razie Politia Rutiera Timis 01
razie Politia Rutiera Timis 01

 
Nici alţi şoferi nu au avut grijă să respecte legile atunci când s-au urcat la volan. Aceştia au condus maşinile pe drumurile publice, chiar dacă au consumat alcool înainte. Scuza şoferilor, neacceptată de altfel de poliţişti, a fost că...nu au băut mult: ”A fost nunta lui socrul meu”. - Şi de ce v-aţi urcat la volan? ”M-am urcat că aici stau şi am zis să nu las maşina. ”Două pahare de şampanie, atât...”

Pe lângă faptul că au consumat alcool, apoi au condus autoturismele, au fost şi şoferi care nu aveau nici măcar acest drept.

”Permis de conducere aveţi?” ”Nu”, ”Şi de ce aţi condus? Suflaţi... 0,38”.

În doar câteva ore, zeci de şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de timp. Nici amenzile nu au fost de neglijat.

Cei mai fericiţi au fost... şoferii care au condus regulamentar, au avut toate actele la ei şi nu au consumat nici un strop de alcool.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri