Salonul de Carte Bookfest, la Timișoara. Cumpărătorii vor putea găsi, la prețuri de editură, circa 20.000 de volume

Data publicării:
bookfest

Standurile expozanților vor fi ticsite cu tot ce au mai atrăgător astăzi editurile românești, iar câteva dintre volume vor beneficia de lansări și dezbateri.

Mâine, începând cu ora 14:30, Gabriel Liiceanu și Dan C. Mihăilescu își vor prezenta noile cărți. În aceeași zi, de la ora 16:00, va fi o dezbatere despre "Ioan Holender. De la Viena la Timișoara", studiu publicat de Cornel Ungureanu și Vasile Bogdan. Poetul Eugen Bunaru va vorbi publicului și despre "Antologia de poezie a Cenaclului Pavel Dan".

Daniel Vighi și Viorel Marineasa vor vorbi, mâine, de la ora 19:00, la lansarea "Dicționarului de termeni arghezieni", lucrare semnată de Simona Constantinovici. La rândul său, erudita eseistă Adriana Babeți se numără, alături de Vasile Docea și Nicoleta Mușat, printre invitații evenimentului prilejuit duminică, de la ora 11:00, de lansarea volumului "Memorie și diversitate culturală la Timișoara. Meserii și meseriași", de Smaranda Vultur.

Peste 300 de evenimente, lansări în premieră şi mii de titluri noi au pregătit organizatorii pentru cea de a noua ediţie Bookfest 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri