Saracens înfruntă RCM, la Timişoara. Vicecampioana Angliei va evolua pe "Dan Păltinişanu" pe 18 octombrie

Data publicării:
rcm

Anunţul a fost făcut de finanţatorul lui RCM, Dan Dinu, în cadrul emisiunii Divizia locală, de la Digi24 Timişoara: ”O să vă dau o informaţie în exclusivitate, cu care mă mândresc. Avem plăcerea de a anunţa un meci care de aproximativ 20 de ani nu a mai existat în România, adică să vorbim de prima grupă valorică a lumii”.

Amicalul cu Saracens va fi şi un test pentru jucătorii lui RCM, după ce clubul timişorean nu a primit acceptul de a reprezenta România în Challenge Cup. Chiar dacă nu au câştigat titlul în acest an, bănăţenii nu au renunţat la gândul de a ieşi în Europa şi în meciuri oficiale, de anul viitor.

”Poate să primească un wild card din partea organizatorilor, să vedem dacă este posibil acest lucru”, spunea Dan Dinu.

Tot în cadrul emisiunii Divizia locală, Dan Dinu a dezvăluit la cine s-a restrâns cercul de suspecţi în cadrul anchetei demarate după ruperea carnetelor a şase jucători înaintea semifinalei campionatului, cu Farul.

RCM Timişoara nu a încheiat încă sezonul. Rugbyştii timişoreni vor reveni la meciurile oficiale pe 1 octombrie, când vor evolua în Cupa României, pe teren propriu, contra Ştiinţei Petroşani.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri